Siivouspäivä Goes Rantakesä Pikku Huopalahden puisto

Tapahtumapäivä (vuosi/kk/pp) : 2017/07/23
Kellonaika: 16-22

Siivouspäivä viettää kesää osallistumalla Rantakesä-tapahtumaan, jossa kuka tahansa voi järkätä omia yleisötapahtumia Helsingin ja Espoon rannoille.

Ohjelmassa ILTAKIRPPIS Pikku Huopalahden puistossa. Kerrankin kesäilta, ranta, markkinahumua ja rentoja ihmisiä. Säävaraus!

OHJE MYYJILLE:

Vahvista osallistumisesi kertomalla Facebook-tapahtumassa että tulet ja mitä tuot myytäväksi! Jos haluat perua myyntivarauksesi, käy vain poistamassa viestisi. Pakkaa mukaan oma myyntipöytä, huopa tai alusta. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen myyjille välttämätön.

Markkinoi tapahtumaa! Kutsu ainakin iso liuta tuttujasi Eventiin! Parit jaot omalla seinällä eivät myöskään olisi pahitteeksi.

OHJE OSTAJILLE:

Tulkaa – tästä tulee hauskaa!

OHJE KAIKILLE:

Kuten Siivouspäivässä aina, jokainen myyjä on vastuussa omasta myyntipaikastaan ja yleisestä siisteydestä. Ei siis jätetä mitään roskia tai tavaroita jälkeemme, vaan jätetään paikka yhtä siistiksi kuin se olikin – tai vielä siistimmäksi. Kiitos!

HUOM! Rantakesän idea on että rannoilla on paljon pieniä tapahtumia, joten pyrimme pitämään tämänkin kohtuullisen pienenä!

Järjestäjä: SIivouspäivä
Facebook-sivu:  https://www.facebook.com/events/132210774036200/
Lisätietoja: