POP-UP PARTY By AvainTilaisuus

Tapahtumapäivä (vuosi/kk/pp) : 2017/08/23
Kellonaika: 12-19

Pop-up juhlat järjestetään keskellä kaupunkia ja kaikilla on mahdollisuus tulla nauttimaan ilmaisista juhlista!

Juhlien tunnelmaa on virittämässä akustinen live-musiikki kesäisissä sävelissä. Paikan päällä voit osallistua Avaintilaisuuden POP-UP juhla-ideointipajaan ja muuhun oheisohjelmaan. Ideointipaja on suunniteltu erityisesti nuoria osallistujia silmällä pitäen, joilla on jonkinlainen tapahtuma- tai juhlaidea, jonka he haluaisivat toteuttaa. Me kerromme idean käytännön haasteista ja viemme mahdollisuuksien mukaan ideaa eteenpäin keksijän kanssa.

POP-UP PARTYsta saattaa tarttua matkaan uusi työpaikka!

Keikka-/työmahdollisuuksia tarjoamme viihdealan opiskelijoille ja ammattilaisille – muusikoille (soittajille/laulajille), taikureille, viihdyttäjille, tanssijoille – you name it! Tapahtuma luo verkostoitumisalustan, jossa syntyy synergiaa ja parhaassa tapauksessa yhteistyösopimuksia. Kaikille juhlaideakilpailuun osallistuneille/yhteystietonsa jättäneille tarjoamme ilmaista naposteltavaa. Päivän paras tapahtumaidea palkitaan!

Tapahtumapaikalle tulee myös pop-up catering-piste, josta jokainen voi nauttia pientä korvausta vastaan makuelämyksiä iltapäivän vieton lomassa.

Järjestäjä: Roosa Lohenoja / Avaintilaisuus Oy
Facebook-sivu:  
Lisätietoja: